Bitcoin kopen met iDEAL

Wil jij ook Bitcoin kopen met iDEAL maar zou je niet weten waar je moet beginnen? Volg dan deze handleiding waarin ik je in 5 stappen laat zien hoe het werkt.

Inhoud

Waar kan ik Bitcoin kopen met iDEAL?

In deze handleiding laten we zien hoe jij Bitcoin kunt kopen op de Binance Exchange. Dus direct op de markt en niet via tussenhandelaren (hogere kosten). Sinds begin 2018 wordt Binance beschouwd als de grootste cryptocurrency exchange ter wereld in de zin van handelsvolume.

1) Registreer een Binance account

Scan met de camera van je mobiele telefoon de QR code in de afbeelding. Open de website en registreer een account bij Binance.

Binance QR code voor registratie

2) Ga naar Crypto kopen met Cashsaldo

Ga naar het beginscherm van Binance. Klik linksboven op Crypto kopen en daarna op Cashsaldo

stap 2

3) Euro's storten

Om Bitcoin te kunnen kopen moet je eerst Euro's storten naar Binance. Om dit te doen klik op aanvullen Cashsaldo.

stap 3

4) iDEAL betaling

We gaan in deze stap Euro (=Fiat) storten naar Binance. Vul het gewenste bedrag in, selecteer iDEAL als betaalmethode en selecteer daarna jouw bank. Klik op doorgaan. Het kan even duren voordat de Euro's zijn verwerkt in jouw Binance account. Je krijgt een bevestigingsmail van Binance zodra je balans is aangevuld.

stap 4

5) Bitcoin kopen

Als het goed is zie je nu bij Cashsaldo het door jou gestorte bedrag staan. Check voor de zekerheid dat je Bitcoin (BTC) gaat kopen. Laatste handeling, klik op Kopen BTC. Vrij snel hierna zal de Bitcoin in je Wallet zitten.

stap 5

Alle 5 de stappen nog een keer terugzien? Bekijk dan de video op youtube en vergeet niet om op het duimpje omhoog te klikken!

Aandachtspunten


- Zorg voor extra beveiliging van je Binance account. Kijk voor de mogelijkheden bij instellingen in je Binance account;

- Bitcoin als investering gekocht? Laat je Bitcoin dan niet op een exchange staan maar bewaar je digitale geld veilig in een hardware wallet;