Wat is het Binance Referral Programma?

Binance Referral Programma - Leer wat het is en start zelf ook met het verdienen van gratis crypto.

Inhoud

Wat is Binance?

Binance is het grootste bitcoin, altcoin en NFT handelsplatform in de wereld. Sinds begin 2018 wordt Binance beschouwd als de grootste cryptocurrency exchange ter wereld in de zin van handelsvolume. Het verdienmodel van een exchange zit in een klein percentage wat je per transactie aan de exchange betaald. In vergelijking met andere handelsplatformen heeft Binance lage transactiekosten.

Is Binance veilig?

Het advies is om je crypto te bewaren in een hardware wallet (bijv. Ledger) en niet op een exchange. Zo blijft het risico op verlies beperkt en ben je altijd zelf in controle over jouw crypto. Laat op Binance alleen een bedrag staan wat je nodig hebt voor handelen.


Wat is het Binance Referral Programma?

Via het referral programma van Binance kunnen leden nieuwe leden aanbrengen via een 'persoonlijke' referentiecode. In ruil daarvoor krijgen beide partijen een percentage van de transactiekosten retour in crypto. Ben je van plan om dagelijks te gaan traden dan kan dit aardig wat kosten besparen! Deze korting is niet alleen voor leden van het Range Rover forum maar voor iedereen die geïnteresseerd is in crypto!

Binance Referral Code

35% korting op traden?

Ook jij kunt 35% korting krijgen op de transactiekosten. Hoe? Scan bovenstaande QR code of ga naar binance.com. Klik op registreer en vul bij het veld 'referral ID' de volgende code in: AJ6NZZ4U. Voltooi de registratie bij Binance. De korting van 10% wordt automatisch opgeslagen in jouw profiel. Voor een aanvullende korting van 25% moet je in het menu instellingen de optie aanvinken om BNB te gebruiken. Alles stappen nog een keer terugkijken? Dat kan via de volgende video: