Wat is het Binance Referral Programma?

In dit artikel vind je handige informatie over het Binance Referral Programma en krijg je instructies hoe jij met korting cryptocurrencies kunt kopen & verkopen.

Inhoud

Wat is Binance?

Binance is het grootste bitcoin, altcoin en NFT handelsplatform in de wereld. Sinds begin 2018 wordt Binance beschouwd als de grootste cryptocurrency exchange ter wereld in de zin van handelsvolume.

Wat is het Binance Referral Programma?

Op deze site: een Binance Referral code voor 10% korting op je tradingfee! Wat het Binance Referral Programma? Binance heeft een succesvol referral programma. Via een unieke code kunnen gebruikers van Binance nieuwe vrienden uitnodigen. Als nieuwe gebruikers zich registreren met deze code dan krijgen zij 10% korting op de commissie bij elke trade! Direct naar het registratiescherm? Open de camera op je mobiel en scan de QR code

Binance Referral Code

Traden op Binance met korting

Hoe kan jij profiteren van traden op Binance met korting? Heel simpel! Surf naar Binance.com en klik op registreer een nieuw account. Vul bij onderdeel verwijzingscode onderstaande code in:

AJ6NZZ4U


Je ziet dan een tekst verschijnen "10% kickback". Of scan de QR code met je mobiel. Voltooi de registratie. De korting op je trading fee wordt automatisch verrekend. Alles stappen nog een keer terugkijken? Dat kan via de volgende video:

Highlights Binance Referral Programma


- De korting is van toepassing op elke trade en is oneindig geldig;

- De korting is alleen mogelijk bij nieuwe accounts, bestaande accounts kunnen dus niet profiteren;

- Gebruik de Binance coin (BNB) voor een extra korting van 25%;

- Na registratie kun je zelf vrienden uitnodigen en rewards verdienen;

- En het mooie is...we delen deze korting. Dus samen crypto verdienen!